oglasnik.hr / članci / Otac kaznio kćer tako da joj 'je ubio' računalo

Otac kaznio kćer tako da joj 'je ubio' računalo


U Dallasu u Sjevernoj Carolini jedan otac kaznio je svoju kćer na pomalo ekstreman način – pištoljem joj 'je ubio' računalo. Otac je kćer kaznio jer je potajno izvrijeđala njega i majku na Facebooku

Pretraživanje oglasa:

PRETRAŽI
Otac kaznio kćer tako da joj 'je ubio' računalo

Tommy Jordan iz Dallasa u Sjevernoj Carolini stvarno se naljutio na svoju kćer Hannah, jer je na svoju stranicu na Facebooku stavila zločesti komentar koji je bio ispunjen uvredama na račun vlastitih roditelja zbog toga što je tjeraju da obavlja kućanske poslove. Da je Jordan bio stvarno ljut na svoju kćer, jasno govori kazna koju sada svi možemo vidjeti na YouTubeu – pištoljem je pucao u njezino računalo.

Njegova snimka 'ubijanja' kćerinog prijenosnog računala već ima više od 20 milijuna gledanja. Naslov filma je 'Facebook roditeljstvo: Za problematičnog tinejdžera'.

Na snimci možete vidjeti Jordana koji sjedi na ležaljci i zatim objašnjava što ga je nagnalo da se tim putem obrati svojoj 15-godišnjoj kćeri. Očito nezadovoljan, otac detaljno izlaže kako je njegova kćer Hannah mislila da joj roditelji neće nikad vidjeti grozote koje je napisala o njima na svome Facebooku.

Možda najsmješnija stvar je to da je roditelj slučajno naišao na njezin zločesti komentar dok joj je u računalo ugrađivao nove i bolje dijelove.

Nakon podulje verbalne lekcije Jordan na kraju ustaje i pištoljem puca u računalo.

'Ovo ću staviti na tvoj profil kako bi sva djeca koja su mislila da si baš super što si se pobunila protiv svojih roditelja mogla vidjeti što se na kraju dogodilo', otac na kraju poručuje kćeri.

Ova snimka izazvala je mnoge reakcije – od uvažavanja do protivljenja ovakvim metodama odgoja.

'Nikad više neću napraviti nešto što će privući toliku pažnju – pozitivnu ili negativnu. Stvarno mi je žao da nisam pripremio nešto za ovu priliku. Vrlo vjerojatno nikad više neću imati priliku reći nešto ovako velikom broju ljudi, a sve što mogu je jednostavno sjediti pred njima potpuno zbunjen', komentirao je na svom Facebooku Tommy Jordan.

izvor: Tportal
logo
oglasnik.hr / članci / Otac kaznio kćer tako da joj 'je ubio' računalo